Lugansk: Düşen İki Hayalet Tugayı Savaşçısı Törenle Anıldı

Maloy and Alma-Ata-horz

Donetsky [Lugansk Halk Cumhuriyeti] bölgesinde 25 Haziran’da öldürülen iki Hayalet Tugayı 404. Birim Gönüllü Komünist Müfreze savaşçılarının, Maloy ve Alma-Ata’nın cenaze törenleri yapıldı.

Zor koşullar altında mücadele ediyoruz. İki savaşçımızın öldüğü çatışmada düşman da 7 kayıp verdi diyen Komutan Pyotr Biryukov sözlerine şöyle devam etti: Bizim savaşçılarımızın ölmesi bizleri derinden üzmektedir. Ama düşmanın kayıpları konusunda hiçbir üzüntü duymuyorum. Evet doğru duydunuz, ben nazi cuntasının çıkarları için ölen insanlara üzülmüyorum. Onlar, kendi ülkelerini ya da kendi insanlarını korumak için değil, cuntanın ve efendilerinin ticari ve siyasi çıkarları uğruna ölüyorlar.

Малой и Алма-Ата - YouTube

Daha öncede sık sık söylediğim bir şeyi yeniden tekrar ediyorum, savaşın durduğu ve karşı taraftan bir komutanın gelip bize “Birbirimizi öldürmek bize hiçbir şey vermiyor, evimizi temizleyelim ve bizim ülkemizi tımarhaneye çeviren kişilere karşı birlikte çalışalım” diyeceği günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ve ben ardında kötü bir niyet olmadan bu zırvalığın üzerine dürüstçe gidip, ince ince araştıracağım. Bu savaş ve ölüm öyle yada böyle sona erecek Nazilerden oluşan ayak takımı işledikleri suçların hesabını verecek ve asılacaklar.

Yazar: Komutan Pyotr Biryukov (Arkadich)
Hayalet Tugayı 404. Birim (Gönüllü Komünist Müfreze)
Kaynak: http://redstaroverdonbass.blogspot.com.tr/2015/06/next-stage-of-trial-of-communist.html

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.