Hindistan: Maoistler Hükümetin Yeşil Av Operasyonuna Karşı Direniyor

WARNING: unbalanced footnote start tag short code found.

If this warning is irrelevant, please disable the syntax validation feature in the dashboard under General settings > Footnote start and end short codes > Check for balanced shortcodes.

Unbalanced start tag short code found before:

“Yeşil Av Operasyonu kapsamında merkez BJP hükümeti yerli Adivasi halklarını, yoksul kabileleri, Maoistlerin konumlandıkları bölgelerdeki toplumları hedef alan acımasız bir savaş sürdürüyor. Naksalitler ise, hükümetin operasyonlarına güvenlik güçlerine, paramiliter çetelere …”

Yeşil Av Operasyonu kapsamında merkez BJP hükümeti yerli Adivasi halklarını, yoksul kabileleri, Maoistlerin konumlandıkları bölgelerdeki toplumları hedef alan acımasız bir savaş sürdürüyor. Naksalitler ise, hükümetin operasyonlarına karşı güvenlik güçlerine, paramiliter çetelere ve işbirlikçilerine ve sermayeye yönelik cezalandırma eylemlerine devam ediyor.

Hindistan Komünist Partisi (Maoist) gerillaları, 26 Mart Cuma gecesi, hükümetin yürüttüğü Yeşil Av Operasyonuna cevaben Muzaffarpur’daki Kurhani polis karakolu bölgesinde yer alan Turki’de bir demir yolu inşaatını basarak ekipmanları ve araçları ateşe verdi.**http://timesofindia.indiatimes.com/city/patna/Maoists-protest-police-action-burn-vehicles/articleshow/51566183.cms/**

Yeşil Av Operasyonu kapsamında merkez BJP hükümeti yerli Adivasi halklarını, yoksul kabileleri, Maoistlerin konumlandıkları bölgelerdeki toplumları hedef alan acımasız bir savaş sürdürüyor. Naksalitler ise, hükümetin operasyonlarına güvenlik güçlerine, paramiliter çetelere ve işbirlikçilerine ve sermayeye yönelik cezalandırma eylemleri ile karşılık veriyor.

Haber: İsyandan.Org

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.