Zimbabve: Timsahlar Avcıyı Avladı, Hayvan Direnişi Sürüyor

Yabancı turistlere de safari turları düzenleyen Zimbabveli profesyonel avcının Limpopo nehri kıyısında timsahlar tarafından avlandığı düşünülüyor.

2 hafta önce safariye çıkan Scott van Zyl av köpekleriyle aracını terk ederek çalılıklara doğru yöneldi. Ancak Köpekler daha sonra kamp alanına yalnız geri döndüler. Arama kurtarma ekipleri ve helikopterlerle kayıp avcıyı bulmak için bölgede arama çalışmaları başladı. Kayıp avcının izleri ve çantası daha sonra nehir kıyısına giden yol üzerine bulundu.

The Telegraph’a konuşan arama ekibinden Sakkie Louwrens ; “Timsahların içinde insan kalıntısı olabilecek şeyler bulduk” dedi. Adli tıp uzmanları bulunan kalıntıların van Zyl’e ait olup olmadığını araştırıyor.

Scott van Zyl’in sahibi olduğu ‘SS Pro Safaris’ adlı web sitesinde, çıktığı safarilerde pek çok hayvanı avcılık duygusunu tatmin etmek için öldürdüğü net biçimde görünüyor.

Sitenin listesinde zevk için öldürülen bufalo, gergedan, aslan, leopar, antilop ve fillerin fotoğrafları uzayıp gidiyor. Profosyenel avcı bu kez timsahlar tarafından avlandı. Hayvan direnişi sürdürüyor.

Kaynak: https://www.evrensel.net/haber/316478/zimbabwede-timsahlar-avciyi-yedi linkinden yararlanılarak düzenlenmiştir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.