Şili: Hayvan Kurtuluş Cephesi Santiago’da Bir Mezbahaya Sabotaj Düzenledi

Hayvan Kurtuluş Cephesi Santiago’da Nunao Mezbahasına bir sabatoj düzenledi. Mezbahanın pencereleri kırıldı ve kilitleri tahrip edilerek normal işlevini yerine getirmesi engellendi. Hayvan cesetlerinin bulunduğu bu kurum her gün psikopatların lezzetlerine hizmet etmektedir.

Bütün sömürü, işkence ve kanlı köle ticaretinin sonucu, cinayet sorumluluğunda olan merkezlerden kurbanların kurtarılması ve sağlıklarının korunması için çağrı yapıyoruz. Bu tür yerlere bütün insan olmayan hayvanların kurtuluşuna kadar sabotaj yapmaya devam edeceğiz. Bu hayvanların sefil bir hayatın içinde tutulup sonrada tüketim nesnesi olarak bedenlerin tahrip edilmesini kınıyoruz.

İğrenç bencillikleri için hayvan soykırımını finanse eden, talepleri ile mevcut sistemin yeniden üretilmesini sağlayan, ekonomik destek sunan tüketicilerin sorumluluklarını tabi ki bir kenara bırakmıyoruz.

Sömürülen kadın ve erkek kardeşlerimizi özgürleştirme sorumluluğunu üstleniyoruz. Hayvan sömürüsünden kurtarılmış, ürünlerden oluşan beslenme sürecinin değiştirileceği ana kadar doğrudan eylemleri destekleyeceğiz ve yaygınlaştıracağız.

Bütün Varlıklara Özgürlük, Yaşasın Anarşi

Kaynak: https://frentedeliberacionanimal.net/tag/accion-directa/

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.