İsviçre: Agroscope Tarımsal Araştırma Merkezine Sabotaj Eylemi

WARNING: unbalanced footnote start tag short code found.

If this warning is irrelevant, please disable the syntax validation feature in the dashboard under General settings > Footnote start and end short codes > Check for balanced shortcodes.

Unbalanced start tag short code found before:

“teşvik etmesi nedeniyle yapıldı. Agroscope, genetiği değiştirilmiş patates, elma, buğday gibi ürünler yetiştiren bir firma olup Reckenholz’ta (Zürih) güvenlikli bir sitenin sahibidir. Site içerisinde ofisleri ve tarlaları var ancak onlar genel merkezlerinin olduğu yerdeki tarl…”

Çevreci grup Gece Baykuşları, İsviçre’de GDO’lu ürünler üreten Agroscope firmasının deneysel tarım alanına girerek buradaki tüm bitkileri yok etti. 

Bir gece Agroscope firmasının Gudo’da bulunan deneme bağına girdik ve yıllar süren araştırmaları yok etmek için neredeyse tarladaki tüm bitkileri kestik. Bu sabotaj eylemi, Agroscope’un İsviçre’de GDO’yu**Genetiği Değiştirilmiş Organizma/** teşvik etmesi nedeniyle yapıldı. Agroscope, genetiği değiştirilmiş patates, elma, buğday gibi ürünler yetiştiren bir firma olup Reckenholz’ta (Zürih) güvenlikli bir sitenin sahibidir. Site içerisinde ofisleri ve tarlaları var ancak onlar genel merkezlerinin olduğu yerdeki tarlalarda saldırıya uğramasın diye GDO’lu ürünler yetiştirmiyorlar.

Saldırı Agroscope ve gezegenin yıkımından kar sağlayanlara!

Dünya için,

Gece baykuşları

Kaynak:https://linksunten.indymedia.org/en/node/220389

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.