Edinburgh Ve Philadelphia’da Faşistlere Geçit Yok

WARNING: unbalanced footnote start tag short code found.

If this warning is irrelevant, please disable the syntax validation feature in the dashboard under General settings > Footnote start and end short codes > Check for balanced shortcodes.

Unbalanced start tag short code found before:

“Right now in Philadelphia, a massive black bloc is shutting down a pro Trump rally pic.twitter.com/QGqRFTbFB7 — agitator in chief (@soit_goes) March 25, 2017 *Çeviri: Şu anda Philadelphia’da “siyah blok” Trump taraftarı yürüyüşü engelledi.  ABD, Philadelphia’da 25 M…”

İskoçya, Edinburgh’ta aşırı sağcı İskoç Savunma Ligi ile Ulusal Cephe ‘Beyaz Onur’ yürüyüşü için 25 Mart Cumartesi’ye çağrı yapmıştı. Faşistlerin boy gösterme girişimine cevaben UAF İskoçya (Faşizme Karşı Birleş) de anti-faşist yürüyüş örgütledi. Polis bariyerlerinin ardına sığınan ve sayıları sadece 29’u bulan faşistlere karşılık toplanan 400 civarında anti-faşist “Nazi’leri şehrimizde istemiyoruz… Naziler defolun, mülteciler hoşgeldiniz…Bir daha asla” sloganları attılar. Anca polis koruması altında hareket edebilen faşistler yine polis kordonuna sığınarak şehri terk etmek zorunda kaldılar.

UAF İskoçya yaptığı açıklamada şunu vurguladı: “Toplumumuzda faşistlere yer yok ve onların her türlü boy gösterme girişimini bloke etmeye hazırız.”**http://uaf.org.uk/2017/03/fascist-flop-in-edinburgh-broad-and-lively-response-humiliates-white-pride-farce//**


*Çeviri: Şu anda Philadelphia’da “siyah blok” Trump taraftarı yürüyüşü engelledi. 

ABD, Philadelphia’da 25 Mart CumartesiTrump taraftarı yürüyüş (#MagaMarch) yüzleri maskeli (siyah blok) anti-faşistler tarafından engellendi. Anti-faşistlerin örgütlülüğünden çekinen faşistler polis destekçisi ırkçı bir web sitesinde yürüyüşün iptal edildiğini duyurdu.

Yine de bir kaç Trump taraftarı sokaklarda ellerinde tüfekle yürümeye kalkıştı ancak onlar da vazgeçmek zorunda kaldılar. Aynı şekilde Kaliforniya’daki Trump taraftarı yürüyüşün de anti-faşistler tarafından engellendiği belirtildi.

Haber: isyandan.org
Etiketler: , ,

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.