Almanya: Sönmeyen Ateş Hücreleri 9 Aracı Ateşe Verdi

images14 Şubat günü sabahın erken saatlerinde, araç lastiklerinin üzerine ev yapımı yangın düzenekleri koyarak 9 aracı ateşe verdik ve Mulheim An Der Ruhr kent mezarlığı bölgesinde yangın çıkardık.

Bize göre tüm araçlar tekno-endüstriyel sistemin toksik makinaları olarak aynı derecede iğrençler ve bizler bu yüzden “lüks” otomobiller gibi bazı soyut tanımlarla kendimizi sınırlamak yerine, gelişigüzel hedefler seçerek onları yakıyoruz.

Bu saldırı, insanın “ilerlemesi” yolunda ezilen ve yaşamları ve evleri toplumun düzgün işlemesi için üretilen otomobillerle hemen her gün yok edilen ve şirketlerin elinde güç biriksin diye tahrip edilen evimiz, doğal çevremiz ve insan olmayan tüm yoldaşlar için bir intikam eylemi olarak gerçekleştirildi.

Bizler, tüm cezaevleri kül ve enkaz oluncaya, bütün insan ve insan olmayan yoldaşlar özgür oluncaya dek onlarla birlikte durmak için Tutsak Üyeler Hücresi – Ateş Hücreleri Komplosu’nun kaçma girişimi davası tarihinden bir gün önceyi eylem günü olarak belirledik.

Bizler İspanya’da iki kilise bombaladıkları iddiasıyla 8, 9 ve 10 Mart tarihlerinde duruşmaları olan Monica Caballero ve Francisco Solar’a öfkemizi, sevgimizi ve selamlarımızı gönderiyoruz.

Kurtuluş savaşında suça ortak olma!

Uygarlığı ve onun değerlerini şiddetle reddet!

Herkes özgür oluncaya dek!

Sönmeyen Ateş Hücreleri – ALF/ELF/FAI

Kaynak: http://325.nostate.net/?p=19022
Etiketler: , , , ,

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.