ABD: Genç Kadın Olası Seri Katilden Öz-Savunma İle Kurtuldu

Falls'in aracının bagacından çıkan "ölüm kiti"

Falls’in aracının bagacından çıkan “ölüm kiti”

Batı Virjinya, Charleston’da, bir kadın tarafından komşu evdeki bir adamın öldürüldüğü 911’e şikayet edilince, olay mahaline ulaşan polis, Oregon’lu adamın aracında yaptığı araştırmada “öldürme kiti” buldu. 45 Yaşlarındaki Neal Falls adlı adam backpage.com adresi üzerinden eskortluk yapan 20’li yaşlarında ki genç kadınla buluşmuş, daha kadın eve girer girmez karnına silah dayayıp, “yaşam veya ölüm” demiş, 10 -15 dakikalık bir boğuşmadan sonra genç kadın adamın yüzünü tırmıklayarak onu etkisiz hale getirmiş.

Saldırıdan kurtulan genç kadın, “Beni boğmak istedi, silahını çekmeye yeltendiği zaman ben tırnaklarımı yüzüne geçirdim, sertçe ona vurdum, silahını almaya çalıştım, kaçmaya çalıştığım sırada arkadan ateş etti, bir yerden bulduğum sert bir cisimle ona vurmaya başladım, o iki elini kullanmak için silahını yere bıraktı, bir süre yerde debelendikten sonra silahla onu vurdum” diyor.

Genç kadın kaldırıldığı hastanede kırık omurları ve lezyonları tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Falls ve saldırıdan kurtulan genç kadın (facebook sayfalarındaki fotoğrafları)

Falls ve saldırıdan kurtulan genç kadın (facebook sayfalarındaki fotoğrafları)

Falls ateş ettiğinde ıskalamasaydı, kadın ölecekti ve adamın genç kadın için gerçekten korkunç planları vardı. Polis Falls’ın aracının bagajında kürek, çamaşır suyu, balta, bıçak, kelepçe, çamurlu çizmeler, balyoz ve hatta kurşun geçirmez yelek buldu.

Falls hakkında herhangi bir resmi başvuru olmamasına rağmen polis bölgede kaybolan 6 kadının failinin o olduğunu düşünüyor. Bu kayıp kadınlardan 4 ünün ise cesedi bulundu.

Polis memuru Cooper, “Falls’ın aracında bulunan “ölüm kiti” nedeniyle geçmişte benzer suçlara karışmış olduğunu düşündüklerini ve bölge genelinde ki faili meçhul cinayetlerin ona ait olup olmadığını araştırmak için diğer kurumlarla birlikte harekete geçtiklerini” belirtti.

Polis bu olayın bir öz-savunma olduğunu düşünüyor. Saldırıdan öz-savunma ile kurtulan kadının adını vermeyen polis “o büyük bir travma yaşadı, ismini vererek yeni bir travma yaşatmak istemiyoruz. Onun hayatta kalma iç güdülerine teşekkür ederiz” dedi.

Polis memuru ayrıca, adamın evinde 9 mm lik bir tabanca ve 4 kelepçe bulduklarını ama adamın adeta hayalet gibi olduğunu ve hakkında çok az bilgi sahibi olduklarını söyledi. Kısa bir dönem güvenlik görevlisi olarak çalışan adamın, daha önce nerede çalıştığı, Batı Virjinya’ya nereden geldiği, gelmeden önce neler yaptığı konusunda derinlikli bir araştırma yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Ross Kasabası Şerif Departmanı, Baş Yardımcısı TJ Hollis, “Polis, Chillicothe’deki yerel makamlarla görüşüp orada ki kayıp kadınlarla, Falss arasında bir bağlantı var mı soruşturmaya başladı, dosyaları ilgili bölümlere yolladı, ayrıca Falls’ın DNA örneği ulusal veri tabanı CODIS’e eklendi” dedi.

Haber: isyandan.org

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.