Yunanistan- Halk Direnişi: Mülteciler Bizim Kardeşlerimizdir

Dayanışma halkların silahıdır, tüm mülteciler için tıbbi bakım ve insani yaşam koşullarını sağlayacak sığınma belgeleri verilmelidir.

20150819-REFUGEES-001Mülteciler bizim kardeşlerimizdir

Öfke ve üzüntü içinde sizlerin ve sizin insanlarınızın son aylarda yaşamakta olduğu trajedinin tanığıyız. Bizler, yaşamları için acil bir tehlike içinde yurtlarından ayrılmış ve Avrupa’nın sözde “uygar” Batı ülkelerinde ve ABD’de daha iyi bir gelecek aramak zorunda kalmış, döküntü gemilerde istiflenen sizleri görüyoruz. Ama tam da bu “uygar” Batı sizlere umutsuzluğun sokaklarını açmıştır. Onlar (ABD, NATO ve AB emperyalistleri) Afrika’dan Ortadoğu’ya ve Asya’ya yıllar boyunca sizlerin ülkelerini yok etmektedir.

Onlar, sizin ülkeniz onların çıkarına hizmet etsin diye sizlerin hayatını harap ettiler. Onlar kendi kanlı planlarını yerine getirmek için sırasıyla gerici siyasi güçlere, sevilmeyen rejimlere kirli desteklerini sundular ve ülkeleri bombaladılar. Onlar gençleri ailesinden, ülkesinden kopardılar. Onlar ve onların hükümetleri sığınmacıları bir yükmüş gibi görüyorlar. Onlar güvenli bir çatı, biraz yiyecek ve konaklama ya da yolculuk için gerekli belgeler sağlamayı reddederek: yerine sizleri insanlık dışı muamele göreceğiniz sefil toplama kamplarına paketleyip göndermek ve sınır dışı etmek için hazırlanıyorlar. Onlar, sözde “uygar” Batı olarak “hümanizm” ve “demokrasi” hakkında sadece konuşuyorlar!

Mülteciler bizim kardeşlerimizdir

Biz işçiler, Sol Anti-emperyalist İşbirliği – Halk Direnişi’nden işsiz ve genç insanlar. Bizler, tüm destek ve dayanışmamızla sizlerin yanında olduğumuzu beyan ederiz. Bizler ne olursa olsun sizlere destek olacağız. Sizlerin insan gibi muamele görmenizi ve diğer özel isteklerinizi Yunan hükümetinden talep edeceğiz. En önemlisi de, bizler siz ve sizin insanlarınızın ve ailelerin bir gün ana vatanlarında özgür ve bağımsız olarak bir araya gelmesi için çalışacağız ve bizler her ne olursa olsun bunu yapacağız. Bizim ülkemizde insanların ABD ve AB emperyalistlerine karşı mücadele ettiğini bilmek istiyoruz ve bizler bunu; bizleri sıkmadan onları durdurmak, emperyalist saldırıların başlangıç ​​noktası olarak ülkemizin kullanılmasına son vermek, ülkemizde ki NATO askeri üslerini boşaltmak, bizim hükümetlerimizin emperyalist müdahalelere asker göndermesini durdurmak, kendi halkımızın emperyalizmle olan bağlarını kırmak amacıyla yapacağız. Siz kardeşlerimiz, bizler için yük değil emperyalizm, faşizm ve savaş gibi ortak düşmana karşı ortak mücadelede, ortak müttefiklerimiz olabilirsiniz sadece.

Bizler buradayız ve bizler sizin tarafınızdayız!

Tüm Mültecilere Sığınma Belgeleri, Tıbbi Bakım ve İnsani Yaşam Koşulları Sağlanmalı!

Toplama Kamplarına Geçit Yok!

Kahrolsun AB’nin Anti-Göçmen Yasaları!

Dayanışma Halkların Silahıdır – Kahrolsun Emperyalist Politikalar!

Emperyalizme, Faşizme ve Savaşa Karşı Halklar Birleşsin!

Halk Direnişi

Sol

Anti-emperyalist

İşbirliği

Kaynak: http://www.signalfire.org/2015/08/24/solidarity-is-the-weapon-of-the-people-asylum-documents-medical-care-and-human-living-conditions-to-all-refugees/

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.