Fransa: 12 ERDF Enerji Aracı Yakıldı

Bugünlerde, en ölümcül işletmeler yeni stratejik isimler almış Suez Engie’ye, Vinci Indigo’ya, ERDF Enedis’e dönüşmüş vaziyette. Bu görünüşteki değişikliklere aldanmamak gerekiyor. İletişimin her şeyi karıştırdığı yaşadığımız dünyada izin verin gerçek sorumluları biz açıklayalım. ERDF yaşadığımız yerlere elektriğin sürekli ulaştırılmasından sorumlu bir şirkettir. ERDF üretim alanlarından, bölgedeki tüm konutlara kadar ulaşan elektrik iletim ağına sahiptir. Bu kablolar insanları barajlara, rüzgar türbinlerine, ışıl gerilim hücrelerine ve nükleer santrallere bağlayan kablolardır. Başkalarının endüstriyel elektrik üretim sürecinde altını çizmeye bayıldığı detay farklara değinmeyeceğiz. Her türlüsünü lanetliyoruz.

ERDF’nin araçlarını yok ettiğimiz akşam:

Bu şirketin elektrik iletimi, çevre yıkımı ve ani elektirik kesintilerindeki rolü nedeniyle ceplerimizdeki çakmaklar, yanıcı maddeler ve cesaretimizle bu saldırıyı gerçekleştirdik.

Bunlara ek olarak bir de ufak ancak o kadar zararlı bir teknoloji olan Linky var. Linky’nin tehlikeleri teknolojiyi bizden çok daha iyi anlayanlar tarafından da açıklandı. Ve o sadece bir başlangıç, gelecekte bizi eve hapsedecek  teknolojinin ilk ürünlerinden. Linky’nin arkasında bilinmez bir endüstri yatmakta ve materyali bulundurmayı reddetmek kendi enerjimizi üretmek anlamına gelecektir.

Saldırmak için hedefler yeterince çeşitli. Bizler, dünyanın içinde bulunduğu şu durumdan sorumlu olanlara saldırıyoruz. Bizler seçiciyiz. Neden bu hedef de başka biri değil? Vinci, Suez, Eiffage ve CEA’nın her biri birer düşmandır. Daha niceleri de vardır. Kibirleri katlanılmaz olmuştur. Bizler, onların zayıflıklarını kollayıp; insanların direndiğini ve kendi eleştirilerini eyleme döktüklerini onlara göstermek istiyoruz.

Bu sabotaj pratiğini paylaşmak istiyoruz. Eski ancak işe yarayan bir yöntem. ERDF ve yaptığı yolsuzlukların bu eylemle biteceğini düşünmüyoruz. Etkili darbeler almadıkça asla yenilmeyeceklerini de biliyoruz.

Bu bir ERDF tartışması ya da eleştirisi değil. Bu sabotaj saldırısıyla bir düşmana saldırmış, güç dengesi kurmuş, ve korkularımızı yenebildiğimizi sergilemiş olduk. Çünkü artık sakince oturup yasımızı tutmak ve acımızı yaşamak mümkün değil.

Kaynak: https://insurrectionnewsworldwide.com/2017/06/05/grenoble-france-incendiary-attack-targeting-12-vehicles-of-energy-company-erdf-enedis/

Bir Yorum

  1. Pingback: İsyandan – Fransa: Enerji Şirketine Ait 20 Araç Ateşe Verildi

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.