Çek Cumhuriyeti: Devrimci Hücreler Ağı Polis Aracını Ateşe Verdi

WARNING: unbalanced footnote start tag short code found.

If this warning is irrelevant, please disable the syntax validation feature in the dashboard under General settings > Footnote start and end short codes > Check for balanced shortcodes.

Unbalanced start tag short code found before:

“tarafından gerçekleştirildi. Bizler, sisteme olan öfkemizi doğrudan saldırılara ve eylemlere dönüştürmeye karar verdik ve Devrimci Hücreler Ağı’nın”

prague

Prag’da Hostivařská sokakta polis istasyonu önüne park etmiş bir polis arabası 15 Mayıs Cuma günü ateşe verildi. Bu sabotaj eylemi MAP hücreleri **M.A.P cell/** tarafından gerçekleştirildi. Bizler, sisteme olan öfkemizi doğrudan saldırılara ve eylemlere dönüştürmeye karar verdik ve Devrimci Hücreler Ağı’nın** Network of Revolutionary Cells (SRB)/** bir parçası olarak harekete geçtik.

Korku ve kararsızlık içinde azap çektiğimiz uzun bir dönemin sonunda 28 Nisan’da büyük bir başarı geldi: Polisin yaşadığımız ülkede anarşist harekete karşı bir saldırıya geçmesi harekete geçmemiz için karar vermemizi kolaylaştırdı. Bizler başkalarının da bu tip kararlar alacağına inanıyoruz.

Bir polis arabasının yakılması kapitalizmi yıkmak için yapılması gerekenler düşünüldüğünde belki de küçük bir adım ancak bu adımın yeni olanakların önünü açacağını düşünüyoruz.

Havlayan köpek ısırmaz derler ya bizler daha önce böyle bir adımın bizim için ulaşılmaz olduğunu düşünürken bu eylemle protesto sınırlarının ötesine gitmenin mümkün olduğunu gördük. Bizler şimdi üzerimizde ki burjuva ahlakı prangasını kırdık. Artık şimdi devlet ve sermaye için zararsız hayalgücü satıcısı değiliz. Çünkü biz yok etmeye başladık ve onlar için biz yok edilmesi gereken bir tehdit haline geldik.

Bu daha başlangıç, mücadeleye devam!

M.A.P hücreleri / Devrimci Hücreler Ağı (SRB)

Kaynak: http://insurrectionnewsworldwide.blogspot.com.au/2015/05/czech-republic-incendiary-attack-on.html

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.