Anonymous Öldürülen Eylemci İçin İntikam Yemini Etti

55ac39bdc3618815258b45d3

17 Temmuz 2015 tarihinde British Columbia Dawson Creek’te, RCMP [Kanada Kraliyet Atlı Polisi] maskeli bir adamı öldürdü.

Görgü tanıklarına göre, Dawson Creek’de RCMP bir şikayet üzerine Perşembe günü saat 18.30 civarı C sitesinde açık bir eve geldi.  Evin girişinde maskeli bir adam polis memurlarına yaklaştı, memurlar adamı öldürdüler.

Olayları cep telefonu ile kaydeden bir adam “Polisler sadece … bu adamı vurdu. Öldü. Her yerde kan var. ” diyor. Cep telefonu ile çekilen videoda, bir polisin, yerde yatan ve hafifçe kımıldayan bir adamı tekmelediği ve adamın bedeninden kan aktığı görülüyor…

Öldürülen Anonymous eylemcisi için, Anonymous bir basın metni yayınladı ve Anon Down operasyonuna karşı intikam alacaklarını belirtti…

Anonymous Tarafından Yayınlanan Basın Bildirisi:

18 Temmuz 2015 – Cumartesi

17 Temmuz 2015 tarihinde saat 18:30 sularında British Columbia Dawson Creek’te, RCMP’nin önceden haberdar edildiği bir Anonymous protestosunda, bir RCMP görevlisi sebepsiz bir şekilde provokasyon amaçlı acımasızca vurduğu maskeli bir Anon’u öldürdü. Dünyada güvenlik güçleri tarafından öldürülen bu beşinci Anon’dur. Kanada’da, Türkiye’de, Mısır’da, Filistin’de ve şimdi British Columbia’da. Anonymous kendi maskelerini kıranlara karşı geçmişte olduğu gibi boş durmaz. Anonymous Mısır Tahir Meydanı’ndan, Missouri Ferguson’a dek tüm dünyada protestocuların hayatları için mücadele etti. Kanada hükümetinin yeryüzünü yıktığı çevre politikalarının protesto ederken onları sokaklarda kıstırdığımız zaman biz kesinlikle kendimize yapılan bu hakaretin öcünü alacağız.

Bu amaçla Anonymous Anon Down Operasyonu’nu ilan etti. Bu Operasyonun odak noktası Dawson Creek’te düşen yoldaşımız için adalet (ve gerekirse intikam) sağlamak olacak. Aynı zamanda bizler daha önce öldürülen kardeşlerimizi anacağız ve gelecekte polis tarafından öldürülecek olan Anon’lar için de harekete geçmiş olacağız – Onların bizden daha çok kırılacağından hiç şüphemiz yok.

Bizimle birlikte RCMP polis memurunu teşhis etmeye başlamak için, onu adamakıllı belgeleyin – Ve internetten bu belgeleri bize gönderin. Çünkü, dünya, katil polislerle ilgili her ayrıntıyı bilme hakkına sahiptir. Düşen yoldaşımızın ölüm masraflarını karşılamak için bizde destek sunmak istiyoruz ve konuyla ilgili bir fon oluşturduk. Cesur yoldaşımız hakettiği gibi şerefi ve onuruyla gömülecek. Onun asla unutulmayacağına bizler söz veriyoruz ve o dünya genelinde ki cesur Anonymous şehidi olarak büyüyen kütüğümüzde yerini alacak. Sonrasında bizler adalet için RCMP ve Kanada hükümetine baskı yapacağız. Bu RCMP polis memuru, adıyla itham edilmeli ve işten atılmalıdır – Bizim Anon kardeşimizi öldürmekten. Adalet talebimizi yerine getirene dek intikamımızdan vazgeçmeyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Bizler Kanada’daki Anon dostlarını sokakları ele geçirmeye ve tüm eyaletlerdeki RCMP karargahlarını her gün protesto etmeye çağırıyoruz – Adalet taleplerimiz karşılanana kadar. Biz Anonymous Küresel Kolektifi’ni ve müttefik ekipleri internetteki RCMP siber altyapısını ortadan kaldırmaya çağırıyoruz. Yürüyüş düzenlemek, imza toplamak, hacklemek ve belge oluşturmak. Bunlar ölen yoldaşımızı geri getirmeyebilir, cani polisler tarafından başka Anon’ların öldürülmesini önlemek de mümkün olmayabilir – Ama biz onlara cehennemi göstereceğimizden eminiz, onlar bizden birini öldürdüğünde bunun bir bedeli olduğunu görecekler.

“Bu maskenin ardında etten ve kandan daha fazlası var, Bu maskenin ardında fikirler var ve fikirler asla kurşun geçirmez.”

Biz Anonymous’uz!

Biz Bir Orduyuz!

Biz Heryerdeyiz!

Biz Affetmeyiz!

Biz Unutmayız!

Katil RCMP polis memurlarına … Gecikeceğimizi zannetmeyin!

Haber: isyandan.org

Kaynak: http://revolution-news.com/man-in-anonymous-mask-shot-and-killed-by-rcmp-anons-vow-revenge/ (haber sitesinden özetlenmiştir)
Etiketler: ,

Bir Yorum

  1. Pingback: Anonymous Kanada Hükümetinin Gizli Sırlarını Açıklamaya Başladı

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.