Almanya: Polis Kongresine Karşı Polis Merkezine Saldırı

21-22 Şubat tarihlerinde 20’inci Avrupa Polis Kongresi Berlin’de gerçekleştirilecek. Berlin Kongre Merkezinde gerçekleşecek zirvede savaş çığırtkanları, insan avcıları ve güvenlik fanatikleri aşağılık entrikalarının propagandasını yapmak için bir araya gelecekler.

Federal İçişleri Bakanı Thomas de Maizière ile Anayasa Koruması Federal Ofisi başkanı Hans-Georg Maaßen’a ilaveten, her türden ajan ve kolluk gücü, Europol, Frontex, BKA ve daha bir çok kurum tarafından temsil edilecek. Zirvede lobiciler, girişimciler, Heckler & Koch, Taser, Rheinmetal gibi silah firmaları ile izleme-takip teknolojilerini geliştiren SAP, IBM ve Vodafone gibi şirketler de yer alacak.

‘Sınırsız Avrupa? Özgürlük, Hareketlilik, Güvenlik’ başlığı altında gücün nasıl mevzileneceği tartışılacak ve buna uygun teknolojiler ve silahlar gündeme getirilecek. ‘Sınırsız, özgürlük ve devingenlik’ gibi sözcüklerin altında aslında baskıcı Avrupa güçlerinin ulusötesi işbirliği, bilgi ve teknoloji paylaşımı ve Avrupa ile sınırlarının militarizasyonu yatmaktadır.

Böylesi bir zirveyi hakaret olarak görüyoruz ve şöyle düşünüyoruz: ‘Bu pislikler, asla olmamalı..HAYIR!’ Yazın Hamburg’ta gerçekleşecek G20 zirvesi kadar küstahça. Mevcudu savunan ve devam eden sefaletten sorumlu olanlar kendilerine bir platform bulamamalı. Biz bu yüzden sınırlardan ve kontrolden oluşan sisteme kumpas kurduk ve Directorate 6’daki kriminal polis binasına yanıcı maddeler ve lastik ile saldırdık.

Teller ve duvarlarla bizden koparılanlar için.

Avrupa sınırlarında hayatlarını riske atmak zorunda bırakılan yüz binler için.

İspanyol mahkemesi Audiencia Nacional ile Kuzey Ren-Vestfalya polisinin ortak operasyonu ile tutuklanan ve Aachen’deki bir bankanın kamulaştırılması suçlaması ile Ocak ayından beri yargılanan iki anarşist tutsak için

İspanyol polisi tarafından ‘yasadışı silah ve mühimmat ticareti ile silahlı örgüt oluşturma’ suçlarından Ocak ayı sonunda tutuklanan Gabriel Pombo da Silva için.

Irkçı polis saldırılarına karşı bir haftayı aşkın süredir Paris gettolarının sokaklarında yükselen isyan için.

Baskıya karşı ateş – Avrupa’nın kalesine yıkım

Hamburg’ta görüşmek üzere.

Anarşistler

Kaymak: https://insurrectionnewsworldwide.com/2017/02/20/berlin-germany-arson-attack-on-a-police-station-against-the-police-congress-the-g20-summit/

Bir Yorum

  1. Pingback: İsyandan – Dünyada Anarşist Harekete Kısa Bir Bakış

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.